Tehetségkutató

2024.02.15. 15:30

Megmutathatják magukat Dél-Békés tehetségei

Tizenkettedik alkalommal hirdetik meg a Mutasd Magad Dél-Békés kistérségi amatőr művészeti rendezvénysorozatot. A szervezők 2024-ben is számítanak az összefogásban szerepet vállalókra, a támogatásukra, segítő közreműködésükre, hogy megtalálhassák a kistérség tehetségeit s hogy bemutatkozási lehetőséget biztosíthassanak számukra.

Csete Ilona

Kicsiknek és nagyoknak itt a lehetőség, megmutathatják tehetségüket. Fotó: Gigacz Balázs

A kulturális szemezgetőkre várják az ötletgazdák a fellépőket, a nézőket több helyszínen.

Jankó Erzsébet, a Kalocsa Róza Művelődési Központ szakmai vezetője, a kistérségben kulturális területeken dolgozók által létrehozott Dél-Békési Kistérség Közkincs Kerekasztalának a koordinátora ajánlja mindenki figyelmébe a térség kulturális szakmai összefogásával útjára indított idei programsorozatot.

– Ez már a 12. alkalom, hogy megvalósulhat a szép hagyományokkal rendelkező Mutasd magad Dél-Békés! sorozatunk. A mikrotérségi elődöntőket két helyszínen, Dombegyházon (április 13.) és Mezőhegyesen (április 20.) tartjuk. A záró eseményt, a Százszorszép gálánkat pedig április 27-én Medgyesegyházán rendezzük – tájékoztatott a koordinátor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában