Fesztivál

2023.10.24. 07:21

Vers-és prózamondók jelentkezését várja a Féling színház Békéscsabán

December 2-án rendezi meg a VIII. Józsa Mihály Békés megyei Vers- és Prózamondó Fesztivált a Féling Színház Kulturális Egyesület és a Csabagyöngye Kulturális Központ Békéscsabán. Az érdeklődők november 18-án, éjfélig adhatják le nevezésüket.

Gyemendi Réka

Évről évre Józsa Mihályra emlékeznek a fesztivállal.

Fotó: MW-archív

A résztvevőket két korcsoportba sorolják: az „A” a 14-18 év közöttiek; a „B” a 18 év felettiek kategória. A fesztiválra kizárólag olyan, nem hivatásos (amatőr) vers és/vagy prózamondók jelentkezését várják, akik már betöltötték 14. életévüket. 

Minden jelentkező maximum 6, minimum 3 verssel és/vagy pózával jelentkezhet. A fesztiválra nevezett vers, vagy prózai mű előadási ideje minimum 2, maximum 10 perc.

A Fesztiválra való nevezéshez megfelelően kitöltött jelentkezési lap szükséges, melyet online kell elküldeni a [email protected] email címre. A jelentkezési lap és további információ ITT érhető el. 

A fesztiválra jelentkezők közül húsz versmondót, és szintén húsz prózamondót hívnak meg a szervezők. A döntésről a szervező a kiválasztott jelentkezőket e-mailben értesíti. A legjobbakat kategóriánként 1., 2., 3. helyezésben díjazzák, illetve különdíj elnyerésére is lehetőség lesz.

Az esetleg felmerülő szállással, utazással kapcsolatos költségek a jelentkezőt terhelik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában