Elfogadás

2023.10.08. 18:20

Vadvirágos estjükkel nagy sikert arattak Orosházán

A Vadvirág Esély Klub korábbi években szervezett báli alkalmai is népszerűek volt, ám a Covid-járvány miatt nem rendezhették meg. A báli rendezvényeket felváltották a jótékonysági estek. A szombati programra is sokan kíváncsiak voltak: hozzátartozók, barátok érkeztek. A fellépők produkciói is sok nézőt és mecénást vonzottak.

Csete Ilona

A vadvirágos fiatalok műsora nagy sikert aratott

Fotó: Nagy Kristóf

Az idei estnek is az elfogadás és az érzékenyítés volt a fő célja. A támogatók segítségével szeretnének három napos kirándulást  szervezni a klub 34 fiataljának.

Az est háziasszonya, Oroveczné Egervári Zsuzsanna köszöntőjében elmondta, valamennyi fellépő örömmel fogadta el a felkérést és szívvel-lélekkel készült erre az alkalomra. Majd felkonferálta Dávid Zoltán polgármestert, aki az est fővédnöke volt. 

A Csillag Születik felfedezettje, Krizbai Teca is Orosházán énekelt

– Vadvirágos fiataljainkról szól a mai este, értük jöttünk össze. A fellépők sorában nem csupán csodálatos helyi művészeket köszönhetünk, hanem az országosan ismert énekest is, szeretettel üdvözlöm Krizbai Tecát. Köszönöm az ESZK vezetőségének és kollégáinak, hogy a szervezés feladatait a mindennapi teendők mellett is vállalták e nagyszerű cél érdekében.

A Vadvirág Esély Klub egy összetartó és szeretetreméltó csapat, öröm melléjük állni. Mi itt mindannyian, akik itt vagyunk, ezt jól tudjuk és örömmel jöttük. A mai este vidám és szeretettel teljes, és nagy tanulsága, hogy minden ember képes olyan értéket létrehozni, ami mások számára örömet jelent. Az élet túl rövid ahhoz, hogy elvesztegessük. A harag helyett mindig az örömnek és mások segítésének kell vezérelnie mindannyiunkat. Köszönöm mindenkinek, aki ma este fellép, hogy hozzájárul egy jó célhoz –fogalmazott a fővédnök, majd színpadra léptek az Amigo Band zenekar tagjai, a Csillag Születik felfedezettje, Krizbai Teca (az énekesnő nagy örömmel fogadta el az orosháziak invitálását, elhozta saját dalát is), a vadvirágos fiatalok, énekesek, táncosok, hogy szórakoztatva tegyék felejthetetlenné az idei vadvirágos jótékonysági estet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában