Néma Árnyék

2023.02.27. 17:23

Újabb dallal és videóklippel lepte meg rajongóit a szeghalmi Mudfield zenekar – videóval

Elkészült a szeghalmi Mudfield zenekar legújabb dala és videoklipje (Néma Árnyék), ami új, negyedik stúdióalbumuk egyik előfutára – tájékoztatta hírportálunkat Kovácsovics Máté, a zenekar énekese.

Beol.hu

Mindenképpen szerettük volna egy új dallal előrukkolni a rajongóinknak, ezért is választottuk a február 25-i megjelenést, mert aznap startolt el Miskolcon a tavaszi turnénk. A dal a Néma Árnyék címet viseli, ami zeneileg talán egy kicsit keményebb az eddigi Mudfield nótákhoz képest, szövegben és énekben is próbáltunk minél többet kísérletezni, hogy fülbemászó darab születhessen.

A hangfelvétel Gyulán, a No Silence Studioban készült Simon Istvánnál, a videoklip pedig az orosházi Main One Studioban forgott le Pozojevich Miklós vezényletével.

A dal egy nagyon érzelmes és vonzalmakkal teli kapcsolatot hivatott bemutatni, ezért aztán arra gondoltunk, hogy ezt a szenvedélyt a klipben egy táncospár tudná a leginkább életre kelteni – így kértük fel Meszlényi Viktóriát és Márki Norbertet, akik egy olyan koreográfiával készültek a forgatásra, ami tökéletesen passzolt a dal mondanivalójához.

A zenekar énekese, Kovácsovics Máté hozzátette, hogy a dal és a klip is nagyon szép fogadtatást kapott a rajongóiktól. Lesznek olyan hétvégék, amikor nem koncerteznek, ezeket a napokat az új dalaik felvételeire szeretnék szánni, hogy még idén megajándékozhassák a rajongókat egy új Mudfield albummal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában