BÉTAZEN

2020.09.28. 15:16

Illényi Katica és a Benkó Dixieland Band is fellép Békésen

Különleges időpontban és egy hónapon keresztül, október 4-től november 8-ig negyvennegyedik alkalommal rendezik meg a Békés-tarhosi Zenei Napokat – jelentette be a rendezvény hétfői sajtótájékoztatóján Kálmán Tibor polgármester.

P. G.

20200928 Békés Békés - Tarhos Zenei napok sajtótályékoztatója Kálmán Tíbor polgármester Vámos Zoltán Alpolgármester Bagyoly László zeneiskola vezetője Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Fotó: Imre Gyorgy

Vámos Zoltán alpolgármester elmondta, kiemelten fontosnak tartják az értékek megőrzését és tovább vitelét. Szólt arról, hogy konferencián jelölik majd ki a jövőbeni utat az esemény előtt.

Túri Andrea, Bagoly László, Kálmán Tibor és Vámos Zoltán mutatta be a programot /Fotó: Imre György/

Bagoly László művészeti vezető arról tájékoztatott, a Békés Megyei Szimfonikus Zenekar adja a nyitóhangversenyt, amelyen Illényi Katica hegedűművész is közreműködik. Fellép A BÉTAZEN-en a Benkó Dixieland Band, a Suttyomba zenekar, lesz Fúvószenekari Találkozó, Fafúvós kurzus, illetve a zenei programokat Miklósa Erika operaénekesnő, Somogyi-Tóth Dániel orgonaművész és Tóth László trombitaművész közös koncertje zárja.

Túri Andrea fesztiváligazgató Dévai Nagy Kamilla előadóművész és Meister Éva színművész közös, Túl ötven erdőn című műsorára és a Déryné Ifjasszony című színházi előadásra hívta fel a figyelmet. Hangsúlyozta, kilenc előadásból öt ingyenes lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában