Összefoglaló

2024.04.06. 19:30

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. április 6.

A szombat sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-mindenről írtunk 2024. április 6-án.

Beol.hu

Ismét elhoztuk a leglényegesebb híreket

Ellepték Orosháza főterét a görkorisok, a bringások, az autósok. Ki-ki a maga tempójában száguldozott. Az Orosházi Városi Modellező Sport Klub figyelemfelkeltésnek szánta a szombat délutáni programját. Családok gyermekeikkel érkeztek, a hangulat fantasztikus és lendületes volt. A tér minden négyzetcentiméterén történt valami.

Nagykamaráson elfogatóparancsal körözött személyt fogtak el a rendőrök - a történtekről így fogalmazott egy olvasónk. Úgy értesült hírportálunk, hogy a rendőrség felé több jelzés érkezett, a helyi polgárőrök részéről is.

Összesen száz művelődési, képzési és egészségmegőrző eseménynek ad otthont áprilisban a Lencsési Közösségi Ház Békéscsabán – ismertette Takács Péter igazgató.

Munkácsy Mihály nagybátyja, Reök István életéről tartott előadást Szalay Ágnes a Békéscsabai Városvédő és Városszépítő Egyesület szabadegyetemén, a napokban a Békés Megyei Könyvtárban. Reök István 1850-ben került a településre, itt hunyt el, és itt is temették el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában