Április

2024.04.06. 09:19

Száz programmal készül a Lencsési Közösségi Ház

Összesen száz művelődési, képzési és egészségmegőrző eseménynek ad otthont áprilisban a Lencsési Közösségi Ház Békéscsabán – ismertette Takács Péter igazgató.

Licska Balázs

A költészet napjához kapcsolódva április 8-án, hétfőn 14 órakor a nyugdíjasklub vendége lesz Szabó Ila költő. Április 11-én, csütörtökön 15 órakor pedig megemlékezést tartanak József Attila Lencsési úti szobránál, majd 15.30 órától Mohos Péter előadóművész jelentkezik zenés irodalmi összeállítással a közösségi házban.

lencsési, közösségi ház, programok
Takács Péter: a költészet napja alkalmából ismét lesz megemlékezés József Attila szobránál. Fotó: MW

A közéleti teaház vendége április 18-án, csütörtökön 17.30 órakor dr. Szabó Mihály neurológus lesz, az est moderátora pedig Mayerhoffer Miklós mérnök-tanár, képzőművész. Április 19-én, pénteken 17 órakor A világ kincse a lovak két szeme között rejlik címmel nyílik kiállítás az intézményben

Folytatódik a szabadegyetem, április 24-én, szerdán 16.30 órakor 20 éve történt – az Európai Unió bővítése, területi és etnikai problémák Európában címmel tart előadást Komáromi István, az Andrássy gimnázium nyugalmazott igazgatója.

Számos ismeretterjesztő előadást is rendeznek, amelyeken szóba kerül a kerti kártevők elleni védekezés, a sajtófotó és a Föld napja; valamint egészségnapoknak szintén otthont ad áprilisban a Lencsési Közösségi Ház. Az összes program megtalálható a Lencsési Közösségi Ház Facebook-oldalán közzétett plakátokon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában