Csorvás

2024.03.14. 13:10

Hudák Mariann a természetes szépségben hisz

Tétovázol? Elbizonytalanítod saját magadat? Hezitálsz, nem tudod eldönteni, merj-e jelentkezni egy szépségversenyre? Egy, a divatszakmában rutinos, a szépségversenyeken a zsűriben helyet foglaló hölgyet, a csorvási Hudák Mariannt is megkerestük. Kíváncsiak voltunk a véleményére: mitől szép egy hölgy?

Csete Ilona

Hudák Mariann a nőies stílus híve.

Fotó: Csete Ilona

Hudák Mariann Mesterremek- és Prima Primissima-díjas viseletkészítőnek határozott az álláspontja. A Tündérszépek valamennyien gyönyörűek, hiszen a korosztályuk (18 és 35 év közötti) képviseli az üdeséget, a fiatalságot, a könnyedséget. Ezek a szavak jutnak róluk sokunk eszébe.

– És ezen hölgyek között is számomra azok a legszebbek, a szépségversenyeken is sokszor zsűritagként azokra a hölgyekre adom a legtöbb pontszámot, akik a természetes szépséget képviselik. Gondolok itt a mértékletes smink- és hajtuningra, az ápolt, szép bőrre és manikűrre. A túlzásoktól mentes szépségvarázslatok a nyerők. Amivel nem elfedjük, hanem kiemelik a nőiességüket, a lágyságukat, a természetes, nőies vonzerőt. A szép, nőies, kecses mozgás, a szép testtartás is elengedhetetlen része a női szépségnek, fontos ezt is fejleszteni –  hangsúlyozta a divattervező.

Hudák Mariann a nőies stílus híve. Meggyőződése, hogy a kellem, a finomság, a kedvesség, a kisugárzás az abszolút nyerő a hétköznapokban és egy szépségversenyen is.

 

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek!

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Békés vármegye szépségei Csongrád-Csanád, valamint Bács-Kiskun hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában