Beol podcast

2024.02.02. 09:17

Árpád Pálinka: irány Düsseldorf, vendégünk Nagy Árpád

Stúdiónk vendége Nagy Árpád, a békéscsabai Árpád Pálinkaház főzőmestere volt. Beszélgetésünk apropóját az adta, hogy ők érdemelték ki a Legeredményesebb Pálinkafőzde Díját a tavalyi év végén a Nemzeti Pálinkakiválóság Programban.

Beol.hu

Nagy Árpád

Fődíjként a csabai Árpád Pálinkaház képviselheti hazánkat idén márciusban Európa legnagyobb bor- és párlatkiállításán, a düsseldorfi ProWein-en, amit 30 éve rendeznek meg.

Nagyon készülnek az eseményre, és természetesen ott lesz velük Düsseldorfban többek között a Prémium Bársony Birs, a Prémium Érlelt Szilva, a Prémium Piros Vilmoskörte és a Prémium Magyar Kajszibarack Pálinkájuk, amik a TOP kiválóságok közé tartoznak.

A hazai vizekre, jobban mondva párlatokra evezve, Nagy Árpád kiemelte, főzik a gyömbér-, a mandarin- és a kávépárlatot, ezek egyre népszerűbbek vásárlóik körében. Számára ugyanakkor most a gin a kihívás, a kísérleti fázis végén tartanak, és egyre inkább olyan a párlat, amilyennek már az elején elképzelték.

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában