Diákönkormányzat

2024.01.26. 11:08

Fiatalokkal találkozott és beszélgetett Herczeg Tamás a csabai ifjúsági térben

Fiatalokkal találkozott és beszélgetett Herczeg Tamás országgyűlési képviselő a békéscsabai diákönkormányzat nemrég tartott ülésén, amelynek a Liget Ifjúsági Tér adott otthont.

Licska Balázs

A Liget Ifjúsági Tér és a békéscsabai diákönkormányzat vendége volt Herczeg Tamás. Fotó: Liget Ifjúsági Tér Facebook-oldala

A Liget Ifjúsági Tér közösségi oldalán megosztották, hogy a politikus a mostani tanév tagságával, Hajdú János diákpolgármesterrel, Dávid Kucsa diák-alpolgármesterrel, Egeresi Viktória Krisztina dök-segítővel, a békéscsabai dök-segítők munkaközösségének vezetőjével cserélt eszmét. 

A laza, kötetlen, másfél órás beszélgetés során szóba került az országgyűlési képviselői munkája; az, hogy abban miként jelenik meg az ifjúsági korosztály ügye; hogy milyen folyamatok zajlanak egy fejlesztés, beruházás megvalósulásának hátterében; de az is, miért fontos, hogy legyen Békéscsabán egyetem. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában