Visszatekintő

2024.01.07. 19:54

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink a héten

Holnap elkezdődik az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal, de előtte ma ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk a hét legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Forrás: Shutterstock/ illusztráció

Már tábla is figyelmeztet, miszerint fizetni kell az M44-es használatért januártól. Amennyiben végig akarunk menni a teljes szakaszon, ezt a Békésre és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyére szóló e-matrica megvásárlásával tehetjük meg.

Megtudtuk, hogy hol nyitja meg második békéscsabai boltját a német diszkontlánc.

A 44-es főút Csabacsűd felé vezető szakaszán történt baleset pénteken reggel. Információink szerint egy férfi elhunyt a balesetben.

Rengetegen ügyeskednek tűzifával a Facebookon – hívta a fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a honlapján, ahol közzétették a feketelistás telefonszámokat. Több Békés vármegyei, köztük békéscsabai, gyulai és orosházi hirdető elérhetősége is szerepel.

Lehúzta a rolót egy Spar szupermarket december 31-én, kora délután Békéscsabán, a Szarvasi úti víztoronynál. Maczelka Márk, a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. kommunikációs vezetője érdeklődésünkre elmondta, üzleti gyakorlat náluk az értékesítési stratégia rendszeres felülvizsgálata. Ennek alapján egy-egy településen olykor újraszervezik a jelenlétüket, a vásárlói igényeknek megfelelően.

Elhunyt a magyar képregényrajzolás jelentős alakja, a békéscsabai származású Futaki Attila.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában