Átalakítás

2024.01.04. 11:47

Bezárt egy Spar Békéscsabán, de áprilisban nyit egy új a Százas helyén

Lehúzta a rolót egy Spar szupermarket december 31-én, kora délután Békéscsabán, a Szarvasi úti víztoronynál. Maczelka Márk, a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. kommunikációs vezetője érdeklődésünkre elmondta, üzleti gyakorlat náluk az értékesítési stratégia rendszeres felülvizsgálata. Ennek alapján egy-egy településen olykor újraszervezik a jelenlétüket, a vásárlói igényeknek megfelelően.

Nyemcsok László

Fotó:  Bencsik Ádám

– A nevezett üzlet Békéscsabán 2023. 12. 31-én valóban bezárt, de a Lencsési út 20. szám alatt tavaly november közepén nyitottunk egy új Spar-szupermarketet, és itt nem állunk meg – emelte ki Maczelka Márk. – Örömmel jelenthetem be, hogy idén, április 11-én Békéscsabán, az Andrássy út 3-5. szám alatt szintén egy Spar-szupermarket nyílik terveink szerint, tovább erősítve részünkről a lakosság ellátásbiztonságát.

Az Andrássy út 3-5. szám alatt jelenleg a Százas ABC üzemel. Tyetyák Magdolna, az üzletet működtető Élésker Kft. ügyvezetője megkeresésünkre elmondta, február 10-én, szombaton tervezik az utolsó nyitvatartási napot. Addig a megszokott módon, színvonalon és kínálattal működik a Százas, ebben semmi változás nem lesz.  

Kérdés, hogy a víztoronynál bezárt Spar helyett miként hasznosítják az ingatlant. Információink szerint egy másik üzletlánc költözhet ide, de erről konkrét információt egyelőre senki sem közölt.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában