Halálos baleset

2024.01.05. 07:36

Fának hajtott egy személyautó Szarvasnál: elhunyt egy 20 éves fiú - galériával

A 44-es főút Csabacsűd felé vezető szakaszán történt baleset pénteken reggel. Információink szerint egy férfi elhunyt a balesetben.

Nyemcsok László

Fotó: Donka Ferenc

A katasztrófavédelemnél közölték, hogy a szarvasi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést, melyhez a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszt lezárták. Értesüléseink szerint a balesetben egy 20 éves fiú hunyt el.

A rendőrség tájékoztatása szerint a baleset miatt teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a Szarvas felől érkezőket Gyomaendrőd felé, a Kondorosról érkezőket pedig Csabacsűd felé terelik. A rendőrség az útlezárás miatt a közlekedők  megértését és türelmét kéri!

FRISSÍTVE

A halálos balesetnél 11.45-kor feloldotta a rendőrség az útzárat.

Hangai József mentőtiszt, az Országos Mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársa érdeklődésünkre közölte, a helyszínre a mentésirányításuk mentőorvosi kocsit, esetkocsit és mentőgépkocsit is riasztott, azonban az autót vezető férfin, sajnos, nem lehetett segíteni, a helyszínen életét vesztette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában