Békés vármegye

2023.12.05. 11:16

Sokan érdeklődnek a Téli Mancsjárat iránt

Óriási az érdeklődés az Aktív Mancsok Segítőkutyás Egyesület Téli mancsjárat elnevezésű karácsonyi játéka iránt, de a csapat december 14-ig még várja a jelentkezéseket az egyesület Facebook-oldalán. Gulyás Bianka, az egyesület alapítója és önkéntese elmondta, tavaly már nagy sikert aratott, azon az Orosházi Egymi és az egyik békéscsabai óvoda Maci csoportja nyert.

Papp Gábor

– Szeretnénk, ha minél többen megismernék állatasszisztált foglalkozásainkat, hogy mennyi mindenben segíthet mindez – fogalmazott Gulyás Bianka. – Mozgásos, gondolkodós játékok, trükkérés egyaránt szerepel a programban, de az érzelmi vonal is nagyon erős, és persze a csoportos foglalkozás is lényeges.

– A visszajelzések szerint nagyon szeretik ezeket a találkozásokat a gyerekek, és az nagyon hasznos is számukra – tette hozzá. A kiírásra december 14-ig lehet jelentkezni az egyesület Facebook-oldalán, és majd Hoppá és Mese kutyusok, két Golden retriever sorsolják ki a győzteseket olyan módon, hogy a jelentkező intézmények nevei egy-egy labdára kerülnek, és onnan emeli majd ki a két kutya. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában