Válogatás

2023.12.26. 19:15

Júliusban is forgott a kamera Békésben - videóval

Csattogtak a fényképezők, „füstöltek” a kamerák: a Beol.hu munkatársai minden fontos eseményen ott voltak. Nézze meg, melyek voltak júliusban a legnézettebb videók!

Beol.hu

Kíváncsi mely videókat nézték meg legtöbben portálunkon? Itt megteheti!

Forrás: shutterstock

Júliusban több száz fiatal vett rész az Egyesület Békéscsaba Ifjúságáért pontváró buliján, a Csabagyöngye stégjén. A középiskolai tanulmányok egyik legfontosabb eseménye az a pillanat, amikor kiderülnek a felvételi eredmények. 

Hetekkel hamarabb helyreállhat a menetrend szerinti vasúti forgalom a Szolnok–Békéscsaba–Lőkösháza vonalon, miután a Mészáros Csoporthoz tartozó V-Híd Zrt. Európa legmodernebb vágányépítő gépével újjáépítette a vasúti pályát Kétpónál.

A júliusi nagy vihar Orosházán okozta a legtöbb kárt. Várszegi György tűzoltó főhadnagy, a Békés Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a Lehel utcában egymástól nem mesze két fa is rádőlt az úttestre, az egység láncfűrész segítségével távolította el az akadályt. Az Ifjúság utcában egy körülbelül hetven centiméter átmérőjű platán zuhant az útra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában