Békéscsaba

2023.12.16. 16:48

Bakelitbörze a Lencsési Közösségi Házban sakkal és pingponggal

Zajlott az élet a Lencsési Közösségi Házban szombaton, több programnak is helyett adott az intézmény.

Nyemcsok László

Egyre többen látogatják az immár rendszeressé vált bakelitbörzét.

Fotó: Bencsik Ádám 

Takács Péter, a közösségi ház vezetője elmondta, bakelitlemez-börzével kezdődött a program. Nagy Sándor, a börze szervezője kiemelte, egyre többen látogatják ezt a rendszeres programot, a lemezeket kínálók és a lemezeket keresők részéről is. Főként a rockzene megy, de klasszikusokat felvonultató, régi lemezek is gazdára találnak.

Takács Péter hozzátette, az adventi időszakban többen hoztak magukkal karácsonyhoz kötődő lemezeket, és ezeket keresték is a megjelentek.

A szombati rendezvény keretében dr. Kerekes Attila fogszakorvos a sakktudását is megcsillantotta mesterjelöltként, szimultánt adott, és két döntetlen mellett minden partiját megnyerte. A Lencsési Közösségi Ház egy másik termében a pingpongosok hangoltak az ünnepekre. Szeles Pál, a Csabai Kolbászklub tagja elmondta, egy kis sport jót tett a téli kolbászkészítés közepette. Ahogy az asztaliteniszre visszatérve fogalmazott, ajándékpontot ritkán adtak az ellenfélnek, majd karácsonykor.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában