Testületi ülés

2023.11.04. 15:04

Rendet tartanak a közmunkások Szeghalmon

Több mint száz közfoglalkoztatott dolgozik az önkormányzat, a hivatal kötelékében Szeghalmon – ismertette Macsári József polgármester a képviselő-testület nemrég tartott ülésén.

Licska Balázs

Figyelnek a zöld területekre is.

Fotó: Shutterstock

A polgármester kiemelte: sokszor éri kritika a közfoglalkoztatottakat, de azt is el kell mondani, amikor hatalmas munkát végeznek, például a minap egy nap alatt 130 zsák falevelet szállítottak el a közterületekről.

Az ülésen dicsérték a közfoglalkoztatottakat, hogy rendben vannak nekik köszönhetően a közterületek, a rendezvények után is sebesen takarítanak. A grémium elé került beszámolóból ugyancsak kiderült, hogy az elmúlt időszakban folyamatosan kaszáltak, rengeteg hulladékot gyűjtöttek össze, takarították és fejlesztették a vízelvezető rendszereket, útalapokat javítottak és járdákat építettek többek között.

Macsári József polgármester azt ugyancsak ismertette, hogy a központi diákmunkaprogram keretében nyáron, júliusban és augusztusban összesen 53 fiatal dolgozott az önkormányzatnál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában