Turizmus

2023.10.28. 11:58

Szállásadókkal egyeztettek Békésen

Békés polgármestere kiemelte, a város egy, az előzetes elképzelésekhez képest is jó idegenforgalmi szezont zár 2023-ban.

Papp Gábor

A jövőbeli célok megvalósításának egyeztetése

Forrás: Facebook

Helyi szállásadókkal egyeztettünk, amelynek keretében az idegenforgalmi szezon tapasztalatait, és a jövő terveit tekintettük át a meghívottakkal – tájékoztatott Facebook-oldalán Kálmán Tibor. 

– Ehhez az önkormányzat mellett nagyban hozzájárultak azok a szállásadók is, aki vendégül látják a hozzánk érkezőket. Munkájukat, szaktudásukat a látogatók számának alakulása is igazolta, így mindenekelőtt fontosnak tartottam megköszönni nekik az idei helytállást. A sikerek lelkesítő erején túl természetesen kíváncsi voltam meglátásaikra, ötleteikre, igényeikre is. A napokban a Dánfoki Üdülőközpontból indultunk, majd a DM Dánfok Vendégházat útba ejtve a Szüleim Háza szállással zártuk a napot – tért ki a részletekre. Mint írta, hisz benne, hogy a város turisztikai fejlesztése csakis ezen egyeztetések figyelembevételével, illetve a szállásadók aktív bevonásával lehet teljes a jövőben is. A személyes találkozást folytatják novemberben is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában