Csabai Kolbászfesztivál

2023.10.22. 12:10

Lányok gyúrtak a csabai, dr. Becsey Oszkár utcai fiúknak, jól jött ez a kolbásznak

Húsz éve gyúrják már a Csabai Kolbászfesztiválon a békéscsabai, dr. Becsey Oszkár utcai fiúk a kolbászt. Az alapcsapat dr. Sztankó Attila fogszakorvos, dr. Lakatos Ferenc kardiológus főorvos és dr. Kovács Zoltán ügyvéd. Több éven át infúziót is behoztak a fesztiválra, de ilyenkor ebben természetesen házipálinka volt.

Nyemcsok László

Sztankó Attila, dr. Kovács Zoltán és a lányok

Dr. Sztankó Attila egy sportsérülése, dr. Lakatos Ferenc pedig orvosi ügyeleti teendői miatt csak szurkolt most a csapatnak. Dr. Kovács Zoltán a szokásokhoz hűen a csapat kommunikációját intézte a sajtó és a zsűri felé, de akkor valakinek mégis gyúrnia és töltenie kellett. Itt jött a képbe dr. Sztankó Attila fia, aki szintén Attila. és a három unoka, Anna, Viki és Ági. Kovács ügyvéd úr be akart segíteni a lányoknak, de amikor meglátta a húsdaráló tekerési intenzitását, maradt inkább továbbra is a kommunikációs feladatoknál. Magyarul, akivel találkozott, azt meghívta egy gyűszűnyi pálinkára.

Hogy Lakatos főorvos úr miként élhette át a pálinka és a kolbász nélküli napot, arról csak ő, illetve a betegei tudnának mesélni. A lényeg viszont az, hogy Annának, Vikinek és Áginak köszönhetően jutott haza kolbász, és egy szomszédolás közepette megsütve meg is kóstolhatják a dr. Becsey utcai fiúk.  

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában