Közélet

2023.10.31. 10:18

Klímanócskák címmel konferenciáztak Szarvason

Két napos konferenciát tartottak Két napos konferenciát tartottak Szarvas Város Óvodájában és Bölcsődéjében a környezettudatos szemléletformálás jegyében – adta hírül kedden Czikkelyné Fodor Tünde intézményvezető és NPK Békés vármegyei területi elnökhelyettes.a környezettudatos szemléletformálás jegyében – adta hírül kedden Czikkelyné Fodor Tünde intézményvezető és NPK Békés vármegyei területi elnökhelyettes.

Vásári Erzsébet

Két napos konferenciát tartottak Szarvas Város Óvodájában és Bölcsődéjében a környezettudatos szemléletformálás jegyében – adta hírül kedden Czikkelyné Fodor Tünde intézményvezető és NPK Békés vármegyei területi elnökhelyettes. Elárulta, intézményük bázisa lesz a Klímanócskák programsorozatnak, melynek megálmodója Bozókiné Szabó Ildikó mesterpedagógus.

Czikkelyné Fodor Tünde részletezte: a Klímanócskák program szakértő gárdája az óvodáskorúak folyamatos oktatásán és érzékenyítésén túl fontosnak tartja a felnőttek környezet- és klímavédelemmel kapcsolatos gondolkodásának megváltoztatását és a klímaváltozás okozta problémákra való felkészítését is. Szakembereik a környezetvédelmi konferenciák, előadások szakmai előkészítésén és megvalósításán túl vállalják ezen programok teljeskörű megszervezését a partnereink által kiválasztott helyszínen. A cégek, szervezetek vezetőinek pedig közvetíteni kell azt a missziót, miszerint a gyermekeink generációjának a jóléte és életminősége a mi felelősségünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában