Képviselik a diákokat

2023.09.26. 13:16

Folytatja munkáját a gyulai diákönkormányzat

A 2023/24-es tanévben is folytatja munkáját a gyulai városi diákönkormányzat – tájékoztatott Facebook oldalán dr. Görgényi Ernő polgármester.

Papp Gábor

Mint kiemelte, a VDÖK nem csak az iskolában, hanem települési szinten is képviseli a diákok érdekeit, emellett városi és országos szakmai és szabadidős programokat is szervez a tanulóknak. Az alakuló megbeszélésen szó esett a közösségi szolgálattal kapcsolatos szabályok változásáról – az idei felvételinél akár 30 pluszpontot is érhet a felsőoktatási intézmény képzéséhez igazodó közösségi munka. Emellett áttekintették a következő időszak fontosabb programjait is. 

Év végéig megrendezik a Térfigyelő ifjúsági konferenciát, bemutatkozhatnak az iskolai diákönkormányzatok, emeltett lesz továbbtanulási börze, iskolai közösségi szolgálat szakmai nap, ifjúsági szakmai konferencia, és folytatódik a települési ifjúsági felmérés is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában