Baleset

2023.08.16. 11:11

A munkavédelmi hatóság is vizsgálja, hogyan esett forróvizes aknába egy nő egy csabai üzemben

A munkavédelmi hatóság ugyancsak vizsgálja annak a munkahelyi balesetnek a körülményeit, amelynek során kedden egy társaság békéscsabai telepén egy dolgozó súlyos, másodfokú égési sérüléseket szenvedett – közölték a BEOL.hu érdeklődésére a Békés Vármegyei Kormányhivatalnál.

Licska Balázs

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

Mint ahogy azt megírtuk, egy olvasó jelezte, hogy súlyosan megsérült kedden egy dolgozó egy békéscsabai gyárban, és hogy mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A rendőrségen megerősítették, hogy kedd délelőtt egy üzemben egy ott dolgozó nő egy forróvizes aknába esett. A Békéscsabai Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés bűncselekmény gyanúja miatt nyomozást rendelt el és vizsgálja a történtek körülményeit, a felelősség kérdését.

A mentőszolgálatnál hozzátették, hogy egy középkorú nőt súlyos sérülésekkel szállítottak ellátást követően mentőhelikopterrel kórházba. Mint fogalmaztak, a hatóságok feladata tisztázni a baleset körülményeit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában