Delegáció

2023.08.28. 08:47

25 éves testvértelepülési kapcsolatát erősítette meg Kondoros Nagysallóban

Nagysallóban a hagyományos falunapon ünnepelte 25 éves testvértelepülési kapcsolatát Kondoros a szlovákiai községgel a minap.

Nyemcsok László

Népes küldöttség vett részt Kondorosról a nagysallói ünnepségen, a kép előterében Marián Kotora (balra) és Ribárszki Péter

Fotó: Szeretünk Kondoros

Népes küldöttség vett részt Kondorosról az ünnepségen és a falunap programjain, tradicionális paprikáskrumplit is főztek. Marián Kotora Nagysalló és Ribárszki Péter, Kondoros polgármestere megállapodást is aláírt a további együttműködésről.

Paprikáskrumplit is főztek a sátruknál, a kép előterében Benczúr Péter (balra) és Várkonyi Tibor.

– Hisszük és valljuk, hogy a több évtizeden át szövődő, és egyre erősödő barátságnak lesz folytatása – hangsúlyozta Ribárszki Péter. – Ugyanakkor nemcsak hiszünk benne, hanem ami ennél fontosabb, teszünk is mindazért, hogy a jövőben ez a baráti kapcsolat töretlenül fennmaradjon. A mi feladatunk tehát az, hogy a diplomáciai kapcsolatokon túl, az összetartozásunk jegyében, a meglévő baráti kapcsolatot továbbra is fenntartsuk és szilárdítsuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában