Rendezvény

2023.07.18. 14:29

Jó hangulatban telt a 10. Családi nap Csorváson

Tizedik alkalommal rendezett családi napot a napokban az Egyesített Szociális Intézmény. Az eseményt nyílt napnak hirdették meg, ami azt jelenti, hogy az érdeklődők szakszerű vezetéssel megtekinthették az intézményt.

Gajdács Pál

Sokan részt vettek a rendezvényen.

– Évről évre egyre nagyobb az érdeklődés a családtagok részéről, most kétszáznegyvenen voltak lakókkal együtt – mondta Maczák Istvánné, az intézmény vezetője. – Jó alkalom ez minden évben a találkozásra, arra, hogy beszéljünk az intézmény életéről. Mindig nagyon készülünk, például minden dolgozó házilag sütött süteményt hoz. A családi napon egészségsarok működött, lehetőséget biztosítottunk vérnyomás-, vércukor-, és pulzus mérésére. A gyerekeknek apró ajándékokkal, játszósarokkal készültünk. Képkeretet is beállítottunk, ahol jelmezes, vicces fotókat lehetett készíteni.

A Csorvási Gazdák Zrt. igazgatósági elnöke, Kelemen Mihály jóvoltából biztosítva volt a sertés, amiből négy bográcsban főztünk pörköltet. Nem maradtak el a szokásos lakók és dolgozók által bemutatott előadások, a családi vetélkedők és a tombolasorsolás sem.

– Köszönetet mondanék mindazoknak, akik az elmúlt időszakban adományokkal, munkával segítették az intézményt, vagy csak megértéssel és türelemmel voltak irányunkban – fejezte ki háláját az intézményvezető.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában