A Nép Pártján

2023.06.29. 07:08

Jakab Péter az ellenzéki pártokat is bírálta Békéscsabán

Békés vármegyében járt szerdán és jár csütörtökön, több települést is felkeresve Jakab Péter országgyűlési képviselő, a Nép Pártján Mozgalom elnöke. Békéscsabán szerdán este a Jókai színház előtt tartott – mint fogalmazott – népgyűlést.

Beol.hu

Békéscsabán, a Jókai színház előtt tartott szerdán népgyűlést Jakab Péter országgyűlési képviselő, a Nép Pártján Mozgalom elnöke.

Fotó: Licsk Balázs

A fórumon azt mondta, hogy igazságos Magyarországot szeretne, mert a mostani szerinte nem az. Kiemelte: aki minőségi munkát végez, kapjon minőségi fizetést, aki fizeti a társadalombiztosítást, jusson megfelelő egészségügyi ellátáshoz, aki előre akar jutni, kapjon rendes oktatást.

Szerinte a rezsimmel nem lehet alkut kötni. Új választást akar, de úgy gondolja, hogy ezzel egyedül van a Parlamentben, a többi ellenzéki megelégszik azzal, hogy ott ülhet biztos fizetésért 2026-ig, pedig, mint fogalmazott, a hétszeres gázár és az ezer forintos kenyér ugyanúgy földhöz vágja a baloldalit, mint a jobboldalit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában