Patrióták

2023.05.16. 10:40

Húszéves falfirkát távolítottak el a csabai fiatalok

A Patrióta Békéscsaba Egyesület közösségi oldalán osztotta meg, hogy a közelmúltban megtisztították egy békéscsabai lakóház oldalát a falfirkáról.

Gyemendi Réka

A napokban végezték el a munkát.

Forrás: Facebook

Ahogy írják, arra hívták fel a figyelmüket a lakók, hogy a Lencsési lakótelepen már húsz éve éktelenkedik egy nagy méretű falfirka az egyik épület oldalán, így az egyesület tagjai eldöntötték, ez lesz az első lépés a firkamentes Békéscsabáért. Az egyesület az interneten keresett olyan cégeket, amelyektől támogatást szerezhettek a feladat szakszerű elvégzéséhez.

Mint írják, felvették a kapcsolatot a Békéscsabai Lakásszövetkezettel is, ahol arról tájékoztatták őket, hogy a lakótömbben élők tulajdonosi hozzájárulása szükséges a munka megkezdéséhez. Így kikérték a lakók hozzájárulását, akik támogatásukról biztosították az egyesület tagjait, továbbá együttműködésükről is tájékoztatták őket a jövőbeni terveikkel kapcsolatban.

Az egyesület végül több békéscsabai vállalkozó támogatásával tisztította meg az érintett lakóház oldalát a firkától.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában