Programok

2023.05.01. 15:07

A felnőttek chili-, a gyermekek palacsintaevésben versenyeztek a Csabai Ligeti Majálison - galériával

Programokban gazdag volt a Csabai Ligeti Majális Békéscsabán, a Széchenyi-ligetben hétfőn, egész nap. Mivel nincs majális Hevesi Imre műsora nélkül, ő alapozta meg zenés gyermekműsorával a hangulatot.

Ny. L.

Fotó: Bencsik Ádám

Nem sokkal arrébb a termelői piac népesült be. A békéscsabai Zelenyánszkiné Csicsely Judit hagyományos házisüteményei mellett jól megfért a kondorosi Zahorecz Gazdaság Betyáros tökmagolaja, mely Az év kiváló terméke 2022 díj aranyfokozatát nyerte el. A chili több helyen is kapható volt a termelői piacon, a majális programjai között pedig a 18 éven felülieknek chilievőversenyt is rendeztek. A gyermekek ugyanakkor palacsintaevésben mérkőztek meg egymással.

Solymász- és néptáncbemutató ugyanúgy szerepelt a programban, mint a Kacagó Bábszínház előadása vagy Pepe Manó zenés gyermekműsora. Európa-napot is tartottak az Europe Direct Békés szervezésében. Ennek a programját színesítette az öko-játszóház, az EU-kollázskészítő verseny újrapapírból és az EU-totó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában