Húsvét

2023.04.09. 17:31

A békéscsabai repülőtéren is járt a nyúl

Összesen több mint háromszáz meglepetést rejtett el a nyúl a békéscsabai repülőtér területén vasárnap, amelyeket két etapban, előbb délelőtt, majd délután kereshettek meg a kisgyermekek és szüleik, nagyszüleik.

L. B.

Sok kisgyermekes család látogatott ki a rendezvényre

Fotó: Bencsik Ádám

A tapsifüles ajándékait a vendégház környékén, a terminálépület mellett, a roncs szomszédságában, valamint a régi szálló előtt találhatták meg a szemfülesek.

A Békés Airport Kft. munkatársa, Bánszky Lilla elmondta, hogy emellett a terminálépületben kézműveskedés várta a kicsiket és nagyokat, illetve sétákat is szerveztek: az egyik csoport a hangárban fedezhette fel a repülőgépeket és a speciális tűzoltóautót, a másik csapatot pedig a rétre vitték, ahol professzionális sárkánybemutatót tekinthettek meg.

– Ez egy újfajta kezdeményezés a kft. részéről – ecsetelte a rendezvénnyel kapcsolatban, amely egy cég támogatásával valósult meg. Mint fogalmazott, régen volt repülőnap a repülőtéren, és sokan hiányolták, hogy legyen valamilyen program a légikikötő területén. Most a húsvéti ajándékkereséssel arra voltak kíváncsiak, hogy mennyire fogékonyak a családok, és ha beválik a rendezvény, akkor szeretnének belőle hagyományt teremteni.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában