Nyílt nap

2023.02.14. 13:08

A koraszülöttekért készültek a frizurák a csabai fodrászszalonban

Közel félmillió forint gyűlt össze a Lívia Fodrászszalon szombati nyílt napján, melyet a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány részére hívtak életre.

P. G.

Beküldött fotók

Több mint 461 ezer forint gyűlt össze a békéscsabai Lívia Fodrászszalon Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány részére életre hívott szombati nyílt napján – mindezt dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed, az alapítvány elnöke és Recskiné Bunzel Lívia, a szalont vezető fodrászmester jelentette be hétfői Facebook videójában. 

Abdul doktor elmondta, fantasztikusan alakult a nyílt nap, amihez nagyon sokan csatlakoztak.

– A kezdeményezés is bebizonyította, hogy az emberek mennyire szeretnének segíteni, bebizonyosodott, hogy a Békés megyeiek összefognak a jó ügyért, a koraszülöttekért. Nagyon hálásak vagyunk az ötletért, a kezdeményezésért, a résztvételért – fogalmazott dr. Abrulrahman Abdulrab Mohamed. 

Recskiné Bunzel Lívia hangsúlyozta, nagy élmény volt számukra a nyílt nap, sőt az egész időszak, amikor készültek rá.

– Előzetesen elképzeltem egy összeget, egy minimumot, amelyet meghatároztunk. Ennek több mint duplája jött össze – fogalmazott a fodrászmester, aki nagyon lényegesnek nevezte, hogy egyre többen tudják, érzik annak fontosságát, hogy működik a Viharsarki Koraszülöttmentő.

Abdul doktor elmondta, aki szeretné, az adó egy százalékával, vagy más módon, például átutalással is tudja segíteni alapítványuk működését.

Szombaton a szalon egész csapata azért dolgozott, hogy segítse a Viharsarki koraszülöttmentő csapatát, a nap teljes bevételét az alapítvány számára ajánlották fel. Az említett szombaton majd' negyven vendég frizuráját készítették el, akik személyre szabott tanácsadást és hajápolást is kaptak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában