Sztárban sztár leszek

2022.10.10. 18:00

Továbbjutott az első élő showból a Ricky Martin bőrébe bújó Molnár Sándor

Sikerrel vette az akadályt Molnár Sándor a Tv2 Sztárban sztár leszek! című műsorának első élő adásában. A békéscsabai fiatalember elmondta, vasárnapra virradóra nem sokat aludt az izgatottságtól. Úgy érezte, nem szeretne rögtön kiesni, aztán amikor készülődni kezdett a stúdióba, amikor elindult a próba, felengedett benne minden feszültség.

N. Sz.

Fotók: Molnár Sándor/Facebook

– Jó hangulatban telt az idő, élveztem a színfalak mögötti munkát, szeretek együtt dolgozni az énektanárral, a koreográfussal, a táncosokkal, igazi családias közeg vesz körül, mindenki profi – sorolta Molnár Sándor, hozzátéve, ennek ellenére fél órával fellépés előtt újra elöntötte a lámpaláz.

– Szinte nem tudtam, hova tenni magam. Aztán amikor bevittek a süllyesztőbe már éreztem, hogy a bennem lévő adrenalin felrobban majd a közönség előtt, szuperül fogom érezni magam. Hálás voltam, Istennek is megköszöntem, hogy a színpadon lehetek. Felemelkedtem, megláttam a tomboló közönséget, mozgásba lendült a szám, de mostanáig sem tudom, hogyan csináltam végig a produkciót. Annyi biztos, hogy kiáradt belőlem az energia, mindent beleadtam – részletezte élményeit.

Hozzátette, az élő show teljesen más belülről, mint a képernyőn keresztül. Furcsa volt, hogy nem táncosként állt a színpadon, hanem énekesként kellett figyelnie a táncosokra.

Molnár Sándor sikerrel vette az akadályt az első élő adásban. Fotós: TV2

– Eufórikus érzés kerített hatalmába, olyan volt a műsor, mintha a második családommal tartottunk volna egy tort, vagy nagy bulit, ami tele volt izgalommal, nevetéssel, pörgéssel.  A szakmai kritika nagyon fontos nekem, akik viszont időtöltésképp kötekednek, kommentelnek, azokkal nem foglalkozom. Eleget ostoroztam magam az életemben, már csak egészséges önkritikát gyakorlok, megnézem, min tudok legközelebb javítani. 

– Sokat ad lelkileg, hogy a békéscsabaiak mellettem állnak, el is érzékenyültem, látva, hogy mozgósítanak, szurkolnak. Hálás vagyok. A stúdióban találkozhattam a tavalyi versenyzőkkel, elismerően nyilatkoztak rólam, őszintén, kedvesen bátorítottak – sorolta Molnár Sándor.

A fiatalember elárulta, a jövő heti élőshow-n Geszti Péter bőrébe bújik, az anyanyelvén énekelni kihívás, de hatalmas öröm is lesz számára. A rap műfaja nem áll tőle távol a táncban, viszont még sosem rappelt.

– Valószínű, hogy nem a leglassabb számot veszem elő Geszti úrtól, tehát pörgetni kell a nyelvem rendesen. Máris nekiállok gyakorolni – tette hozzá. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában