Molnár Sándor

2022.10.17. 13:19

Geszti után Timberlake lesz a csabai énekes következő kihívása

A békéscsabai Molnár Sándor nyitotta meg a TV2 Sztárban Sztár leszek! második élő show-ját vasárnap este: egyéni produkciójával ezúttal Geszti Pétert formálta meg a színpadon. Jó kritikákat kapott a zsűritől, ennek ellenére veszélyzónába került. Nagy izgalmakat élt át, aztán fellélegezhetett; a Majka patronálta László Attila távozott a műsorból.

N. Sz.

Fotók: Molnár Sándor/Facebook

– Bevallom, kissé feszélyezett a show indítása, de tudtam, hogy amint színpadra állok, leküzdöm a lámpalázamat. A szövegre nagyon koncentráltam, úgy érzem, kellően felpörögtem. Az, hogy most egy kicsit visszafogtam magamat, inkább a Geszti Péter iránti tisztelet jele volt – mesélte friss élményeit Molnár Sándor. A békéscsabai fiatalember hozzátette, nagyon örült, hogy komfortzónán kívüli feladatot kapott, szereti, ha feszegetik a határait, mert így fejlődhet, sokszínűbb lehet, még inkább megnyílhat.

–Hibátlanul rappeltem a szöveget, pedig a színpad mögött, a próbán még bizony előfordult baki.  Ha legközelebb is én indítanám a műsort, még nagyobb elánnal állnék bele. A végén izgultam, hogy kieshetek, de semmi rossz érzés nem volt bennem. Hálás vagyok, hogy sztárban sztár lehetek, énekelhetek – tette hozzá. Elárulta azt is, hogy jövő héten Justin Timberlake bőrébe bújik, ami különleges élmény lesz, mert táncosként az ő zenéin nőtt fel.

– Mozgásban és hangban is a maximumot szeretném nyújtani, mert a dalai a véremben vannak. Most röpke látogatást teszek a szülővárosomban, Csabán, aztán sietek vissza Budapestre gyakorolni – tette hozzá.

Molnár Sándor következő feladata Justin Timberlake lesz. Fotós: TV2

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában