Békés

2022.05.12. 13:00

Időutazásra hívott a Hepp-suligála

A békési Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola suligálájának produkciói az időutazás jegyében születtek, melyet az Energy Dance Cool Hip-Hop táncszínháza nyitott meg, s színpadra lépett a Teleki utcai Tagóvoda Katica csoportja.

P. G.

A finálé is óriási sikert aratott a gálán /Beküldött fotók/

Az iskola néptáncosai Tövisháti táncokat mutattak be. Három felsős kislány hegedű- és fuvolajátékával örvendeztette meg a közönséget, és az iskola díjazott versmondóinak is tapsolhatott a közönség. A 4. évfolyam tanulói mesefeldolgozást adtak elő. A 4.a sportiskolai osztály tornabemutatóval készült, míg "Medvevadászatra" invitálták a közönséget a 4.b angol tagozatos tanulói. Ismert slágerek ihlették a felsős osztályok produkcióit. A 8.d osztály kalózegyveleg zenére ropta, míg az 5.d lányai az Álomutazó mesemusical zenéjére készítettek táncos bemutatót. Molnár Katalin tanárnő Kormorán dalt adott elő. A fináléban Okányi Mihály vezetésével a Belencéres Néptáncegyüttes három párosának koreográfiáját láthatta a közönség. Az est fellépői Kiss Kata zenekar Magyar vagyok című dalával búcsúztak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában