Fejlesztés

2022.04.23. 07:10

Megújult az extrémsport-pálya Köröstarcsán

Önkormányzati saját erőből újították fel az extrém sportpályát a közelmúltban Köröstarcsán – tájékoztatta hírportálunkat Lipcsei Zoltán. A település polgármestere elmondta, a létesítmény a mögöttünk hagyott közel egy évtizedben tönkrement, állapota sokat romlott, esedékessé vált egy felújítás.

P. G.

Lipcsei Zoltán: a hivatalos átadó májusban lesz /Fotó: Bencsik Ádám/

– Nagyon sok fiatal szereti a községben az extrém sportokat, a BMX-ezést, a gördeszkát, a görkorcsolyát. Miután pályázatot nem írtak ki ilyen célra, ezért úgy döntöttünk, hogy saját magunk valósítjuk meg a rekonstrukciós munkálatokat házi brigádunk segítségével – fogalmazott a polgármester. 

Lipcsei Zoltán ismertette, a felújítás során helyrehozták a különböző eszközöket, megtörtént a felületkezelés, illetve festették is azokat.

– A hivatalos átadás várhatóan május első heteiben lesz, de ahogy említettem, a gyerekek, a fiatalok nagyon várták már, hogy újra használhassák a pályát, ezért engedélyeztük mindezt számukra – hangsúlyozta a településvezető, aki hozzátette, már több kedvező visszajelzést is kaptak a felújítással kapcsolatban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában