diákok

2021.07.15. 15:12

Jönnek a Színötösök a Békés Megyei Hírlapban!

Július 10-én lezárult a jelentkezési időszak a Békés Megyei Hírlap és a beol.hu közös, Színötös elnevezésű játékára, melyben megyénk kitűnő tanulóit kerestük, az elmúlt tanévet kiemelkedően szép bizonyítvánnyal záró általános iskolás diákok jelentkezését vártuk.

N. Sz.

Szerkesztőségünkbe több mint 110 büszke szülő küldte el gyermeke fényképét a bizonyítványa másolatával, valamint a szülői hozzájáruló nyilatkozattal. Érkezett nevezés a többi között a megyeszékhelyről, Gyuláról, Sarkadról, Gyomaendrődről, Békésről, Nagyszénásról, Kétegyházáról, Orosházáról, Dévaványáról, Okányból, Kondorosról, Battonyáról.

Idén is találtunk olyan családot, ahol több kisgyermek is büszkélkedhet színötös eredménnyel, lesz olyan alkalom, amikor három testvért is bemutathatunk a Békés Megyei Hírlap hasábjain és az online felületen. A példamutató iskolai előmenetellel rendelkező gyerekek fényképeit a július 17-ei (szombat) és a 19-ei (hétfő) lapszámban találhatják majd meg az olvasók.

A színötös gyermekek fotóit keddtől hírportálunkon is megtalálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában