videóval

2021.05.05. 11:59

Reményt adott táncával a szarvasi Ótemplomi Szeretetszolgálat

Idősek és fiatalok is táncra perdültek a szarvasi Ótemplomi Szeretetszolgálatnál a napokban azért, hogy részt vegyenek a világszerte hódító Jerusalema kihívásban. A mozgás persze nem csak a feladatról szólt, hanem reményt is adott munkatársaknak, lakóknak és tagoknak egyaránt.

V.E.

Fotó: V2

Lázár Zsolt esperes és intézményvezető a szeretetszolgálat akciójával kapcsolatban elmondta, nagyon nehéz időszakon vannak túl a pandémia miatt, így mindenki örült annak, hogy az újabb járványügyi intézkedések helyett most egy vidám közösségi programban vehetett részt. Hozzátette, munkatársaik kezdeményezték, hogy közösen csatlakozzanak ahhoz a világszerte hódító táncos kihíváshoz, melynek keretében a dél-afrikai DJ-producer Master KG és Nomcebo Jerusalema című dala videóklipjének tánclépéseit kell bemutatni és videóra venni. A produkción lakók és dolgozók két hétig dolgoztak együtt. Az elkészült klip végén pedig a koronavírus-fertőzés következtében elhunyt munkatárs és ellátottak emlékére ég a gyertya.

Videó: Szarvas Ótemplom

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában