Rotary

2020.12.01. 11:55

Gyűjtik az adományokat Orosházán

A Gyermek-és Ifjúsági Önkormányzat orosházi aktivistái idén 18. alkalommal hirdették meg az ilyenkor elmaradhatatlan Mikulásfutást. Az adományokat, a csomagokat péntekig gyűjtik, majd az ötletgazdák eljuttatják négy, sok éven át támogatott szervezethez.

Cs. I.

Aki lefutja a szokásos távot rendhagyó feltételekkel, a képét feltölti az esemény közösségi oldalára, arra pedig meglepetés vár – ez is elhangzott azon a keddi sajtótájékoztatón, ahol a nemes célhoz csatlakozott a Rotary Orosházi Klubja is. Ők a kezdetektől segítik a kezdeményezést.

Magonyné Urbán Zsuzsanna és Polyák János az átadáson /A szerző felvétele/

Idén a Vadvirág Esélyklub által készített piros, díszített zsákokat töltötték meg a rotarysták. Polyák János elnökük a mikuláscsomagok átadásakor hangsúlyozta, a közösségek megtartásáért dolgoznak, bármilyen nehéz is ezt megoldani a pandémia időszakában.

Magonyné Urbán Zsuzsanna, a Gyiök felnőtt segítője elárulta, eddig kevesebb adományt kaptak, de péntekig bizakodók. A polgármesteri hivatal portáján gyűjtik. s december 4-én eljuttatják a rászoruló gyerekeknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában