koronavírus

2020.05.02. 18:04

Jövő kedden újra nyit a békési piac

Május 5-én, azaz jövő kedden újra megnyitják a békési piacot az értékesítők és vásárlók előtt – tájékoztatott Facebook-oldalán Polgár Zoltán alpolgármester. Az értékesítés kizárólag az épületek és a kerítések által határolt belső udvaron, a „csarnok” területén lesz lehetséges.

P. G.

A piac területére való belépésre egy kapu fog rendelkezésre állni, mint ahogy annak elhagyása is szintén ott történik majd. A piac területére belépni csak maszkban lehet majd A belépésre várakozóknak és a piacon lévő vásárlóknak is tartaniuk kell egymástól a 1,5 méteres távolságot. A vásárlók az áruhoz nem nyúlhatnak, azt csak az eladó foghatja meg, aki köteles maszkot és gumikesztyűt viselni!

Forrás: Polgár Zoltán Facebook-oldala

A piacra belépők és a mindenkor bent tartózkodók számát az üzemeltető képviselői fogják meghatározni a bent kialakult eloszlás figyelembevételével. Az érvényes szabályokkal összhangban, 7 és 9 óra között, valamint 10.30-tól a piac zárásáig csak a 65 év alatti személyek tartózkodhatnak a piac területén, 9 óra és 10.30 között pedig kizárólag a 65 év feletti személyek léphetnek be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában