medgyesegyháza

2020.04.07. 15:44

Italt közterületen, csoportosulva nem lehet fogyasztani

Medgyesegyháza polgármestere, Kraller József tapasztalatait, észrevételeit osztotta meg a lakossággal kedden. Értesülései szerint a település közterületein, illetve a boltok környékén csoportosulások, közös italfogyasztások történnek. Többen a vendéglátóhelyek bezárását kifogásolták.

Cs. I.

Forrás: Shutterstock illusztráció

– Tájékoztatok mindenkit, a vendéglátóegységek működtetésére központi szabályozás született. Az italfogyasztás közterületen, sem a központi rendelet szerint, sem a helyi rendeletünk szerint nem megengedett normál élethelyzetben sem. Felhívom a lakosság figyelmét, hogy a boltokban vásárolt alkoholtartalmú termékeket otthon fogyasszák el! Kértem a rendőrség munkatársait a vészhelyzetre született korlátozások betartásának szigorúbb ellenőrzésére. Kérek mindenkit, hogy az előírásokat, az érintkezés szabályait maradéktalanul tartsuk be! – írja a polgármester a Medgyesegyházi Hírmondó Facebook-oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában