Békéscsaba

2020.02.15. 15:40

A régi elnököt választották újra

Egy éves megbízatásának lejáratát követően újra Takács Pétert választotta régiós elnökének az LMP- Magyarország Zöld Pártja Dél-alföldi területi szervezetei által tartott kongresszusán a Petőfi úti irodában szombaton, Békéscsabán. Az elnökség további tagjai: dr. Tóth Szilárd, Fejes Ferenc, Honfi Pál és Molnár Pál lettek – hangzott el a kongresszust követő sajtótájékoztatón.

B. A.

rbt

– A legfontosabb célunk a következő időszakban, hogy igyekezzünk a régió LMP-s szervezeteit stabilizálni, valamint a növekedés útján elindítani. Továbbá olyan rendezvényeket szervezni, amelyek illenek az LMP zöld politikájához – hangsúlyozta Takács Péter régi/új elnök.

Takács Péter, Kis-Szeniczey Kálmán és Fejes Ferenc az LMP békéscsabai irodájában tartott sajtótájékoztatón /A szerző felvétele/

Kis-Szeniczey Kálmán, a Bács-Kiskun megyei területi szervezet elnöke arra hívta fel a figyelmet, hogy májusig van lehetőség, a párt által is támogatott és a Székely Nemzeti Tanács által indított aláírásgyűjtésre, amely polgári kezdeményezés jóvoltából indult a nemzeti régiókért tavaly májusban. A kongresszus napirendi pontjai közé tartozott még az ellenzéki pártok együttműködésének kérdése, különös tekintettel a 2022-es országgyűlési választásokra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában