Békés

2020.01.15. 14:28

Tisztújítást tartottak Közép-Békésben

Tisztújító ülést tartott a Közép-Békési Területfejlesztési Egyesület Békésen, ahol a három város – Békés, Békéscsaba és Gyula – településvezetői, tagjai döntöttek a tisztségek öt évre szóló betöltéséről – értesült hírportálunk. Mint a részletekkel kapcsolatban megtudtuk, megválasztották a kilenctagú elnökséget és a felügyelő bizottság tagjait is.

P. G.

rbt

Kálmán Tibort, Békés város polgármesterét elnökké választotta a Közép-békési Területfejlesztési Egyesület, mely a megye három meghatározó jelentőségű települését, Békést, Békéscsabát és Gyulát tömöríti magába. Az egyesület két elnökhelyettese Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere, valamint dr. Görgényi Ernő, Gyula város polgármestere lett.

A kilenctagú elnökség a polgármestereken túl településenként további két-két főből áll. Békést a két alpolgármester, Polgár Zoltán és Vámos Zoltán képviseli, Békéscsabát Hanó Miklós alpolgármester és Wittmann László, Stratégiai Fejlesztési osztályvezető, Gyula városából pedig az Idegenforgalmi Egyesület elnöke, Kiss József és a Gyula Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője, Kertes István fogja a közös programok, fejlesztések megvalósításához szükséges képviseletet biztosítani.

Fotó: Közép-békési Területfejlesztési Egyesület

A grémium döntött a felügyelő bizottság tagjairól is, így Deákné Domonkos Julianna tanácsnok (Békés), Nagy Ferenc alpolgármester (Békéscsaba) és Kónya István alpolgármester (Gyula) felügyeli majd az elkövetkező öt évben az egyesület munkáját ennek a grémiumnak a tagjait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában