Mezőberény

2019.12.14. 10:00

Városüzemeltetési alkalmazás segíti a hibák kijavítását

Megkezdték a Helpynet Kft. által készített és informatikailag támogatott, lakosságot érintő mobilapplikáció használatát Mezőberényben – tájékoztatott nemrégiben Facebook-oldalán Siklósi István polgármester.

P. G.

Forrás: Shutterstock illusztráció

A rendszer segítségével a lakosok eljuttathatják a közterületen tapasztalt hiányosságokat, hibákat, gondokat az önkormányzat megfelelő szervezeti egységeihez. Az okostelefonon futó alkalmazás Android- és iOS-rendszeren is működik, az alkalmazás-áruházból letölthető. Ezt követően regisztrálni kell, amelyet csak valós telefonszámmal lehet megtenni, hozzárendelt névvel, valós e-mail-címmel, jelszóval.

A bejelentés egy virtuális központba érkezik, ahol automatikus irányítás is működik, és bizonyos típusú bejelentések automatikusan a feladat beavatkozójához, elvégzőjéhez kerülnek tovább. A rendszer a központban minden bejelentést regisztrál, és segítségével az is nyomon követhető, mit végeztek el a szakemberek és mit nem. A bejelentés elintézéséről a bejelentő értesítést kap, annak tényét könnyedén tudja ellenőrizni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában