Füzesgyarmat

2019.11.23. 07:51

Komatálas étel várja a négyes ikreket

Nagyon várják már a nemrégiben született négyes ikrek, Panna, Anita, Anna és Richárd, valamint édesanyjuk hazatérését a debreceni kórházból a rokonok, ismerősök Füzesgyarmaton.

Ny. L.

Fotó: Lehoczky Péter

A civil szervezetek tagjai sem ültek tétlenül, Nagyné Banadics Anikó, a helyi kézműves egyesület elnöke kiemelte, azonnal jelentkeztek a Nemzeti Művelődési Intézet Komatál-programjára. Pénteken pedig Békéscsabán Anikó és Kozák Mónika, az ikrek nagynénje átvette a komatálat Sipos Andreától, a Nemzeti Művelődési Intézet megyei igazgatójától. Már készen állnak a receptekkel a család számára.

Fotó: Lehoczky Péter

– Tizenkét napon át ebédet készítünk, ezzel tehermentesítjük az újszülöttek legközelebbi hozzátartozóit attól, hogy főzzenek, ehelyett inkább a gyermekekkel, a szülői teendőkkel foglalkozzanak – hangsúlyozta Anikó és Mónika. Anikó kitért arra, kezdeményezésükhöz a Füzesgyarmaton élők és a településről elszármazottak, a Füzesgyarmati Nők Egyesülete, valamint több helyi vállalkozó is csatlakozott.

Előzmények:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában