Eredményhirdetés

2019.11.08. 13:59

Díjnyertes mosolyok: olvasóink szavaztak a gyermekek fotóira

A beol.hu és a Békés Megyei Hírlap újra meghirdette közös Gyermekmosoly pályázatát a Békés megyében élő szülők és gyermekeik számára. A felhívásra közel ezer lurkó édes mosolyát megörökítő felvétel érkezett. Eldőlt, kik az online forduló nyertesei.

Az online játék pénteken 12 órakor lezárult. Mosolyalbum című pályázatunkra idén majd ezer fotó érkezett, melyekhez közel hetvenezer szavazat társult. Két kategóriában hirdethetünk dobogós helyezéseket. Az eredményeket összesítettük, lássuk hát korcsoportokra bontva, hogy kik örülhetnek a Libri könyvcsomagoknak!

0-3 éves korcsoport

1. helyezett:

Dusan Dávid (Orosháza)

Nyereménye egy 15 000 Ft értékű Libri könyvcsomag

2. helyezett

Tarr Noémi (Biharugra)

Nyereménye egy 11 000 Ft Ft értékű Libri könyvcsomag

3. helyezett

Zsóri Norina (Mezőhegyes)

Nyereménye egy 8000 Ft értékű Libri könyvcsomag

4-7 éves korcsoport

1. helyezett:

Szűcs Szabina (Békéscsaba)

Nyereménye egy 15 000 Ft értékű Libri könyvcsomag

2. helyezett:

Kun Attila (Békés)

Nyereménye egy 11 000 Ft értékű Libri könyvcsomag

3. helyezett:

Dús Kevin (Mezőkovácsháza)

Nyereménye egy 8 000 Ft értékű Libri könyvcsomag

Gratulálunk a győzteseknek! Az eredményhirdetést követően munkatársaink a nevezés során megadott telefonszámon keresztül felveszik a kapcsolatot a nyertesekkel, s értesítjük őket nyereményük átvételének módjáról.

November 11-től figyeljék a Békés Megyei Hírlapot, mert indul a második forduló!

A pályázathoz második körös szavazás kapcsolódik a Békés Megyei Hírlapban. A beérkezett fényképek közül online olvasóink segítségével mindkét kategóriában az első 30 legtöbb szavazatot elérő fotó automatikusan bekerül a megyei napilapba, ahol november 11-től hármasával egy újabb versenyben vesz részt. Egy szavazószelvény segítségével újból kiválasztjuk kategóriánként a három legjobbat, akik további Libri könyvcsomagban részesülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában