galériával

2019.06.12. 17:37

Dicsőségkönyv: a kiváló diákokat köszöntötték Gyulán

A városháza dísztermében köszöntötték szerdán délután Gyula legkiválóbb diákjait, az iskolai tanulmányi és művészeti versenyeken legjobb eredményt elért tanulókat és a felkészítő pedagógusokat.

P. G.

Az eseményen dr. Görgényi Ernő polgármester mondott beszédet. Mint kiemelte, a városban immáron tizenhárom éve hagyomány, hogy a tanév végéhez közeledve számot vetnek az elmúlt esztendő eredményeivel, és köszöntik azokat a kiváló diákokat, akik az előző tanévben a legjobb eredményeket érték el a tanulmányi, művészeti, szakmai és sportversenyeken.

– Tizenhárom éve kezdtük vezetni azt a könyvet, melybe minden olyan gyermek neve bekerül, aki öregbíti városunk hírnevét azzal, hogy helyezést ér el valamelyik kiemelkedő jelentőségű megyei, regionális vagy országos versenyen – hangsúlyozta a Dicsőségkönyv jelentőségéről dr. Görgényi Ernő.

A hagyományoknak megfelelően a programon adta át dr. Görgényi Ernő a Gyulai Primisszima díjat, amelyet ebben az évben Molnár Eszter, a Karácsonyi János Katolikus Általános Iskola 6. B osztályos tanulója érdemelt ki.

Az eseményen kitüntetettek listája alább érhető el:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában