szavazás eredmény

2019.05.20. 10:58

Olvasóink szerint mindenkinek kell egy hobbi

Legutóbb arra voltunk kíváncsiak, hogy mi a véleménye olvasóinknak a számítógépes játékokról

beol.hu

[eweb-voting id="1947131"]

A hétvégén rendezték meg a Gamer Napot Békéscsabán. Ennek kapcsán arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóinknak mi a véleménye a számítógépes és konzolos játékokról.

A legtöbben (olvasóink 44 százaléka) úgy véli, hogy mindenkinek kell egy hobbi. Valaki kertészkedik, vagy kirándul, esetleg izgalmas könyvekbe feledkezik, egyesek pedig szörnyeket ölnek a virtuális térben. Nincs ezzel probléma, ez is egy időtöltés.

Érdekes, hogy szinte ugyanannyi ember van, aki ezt időpocsékolásnak gondolja (25 százalék), mint azok, akik magukat is gamernek vallják (22 százalék). Talán néhány évvel ezelőtt ezek a mutatók mást mutattak volna, de az idők változnak, egyre többen szeretnek a monitor előtt ülni és kalandozni.

Mindössze olvasóink 9 százaléka az, akik gyors és egyszerű módját választják a játéknak: a mindig kéznél lévő telefonjuk különböző applikációiban lelik örömüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában