szavazás eredmény

2019.05.06. 10:56

Megoszlanak a vélemények a nyári darázsinvázióról

Legutóbb arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóinknak mi a véleményük a nyári darázsinvázióról. Az eredmények megoszlanak.

beol.hu

[eweb-voting id="1917412"]

Mint arról korábban írtunk, darázsinváziót jósolnak nyárra a szakemberek. Varga Péter, a Békés Pesticid Kft. ügyvezető igazgatója korábban elmondta hírportálunknak, a darázspopuláció két, de inkább három éve folyamatosan nő, amiben az éghajlati körülmények változásának is jelentős szerepe van. A fészkek is egyre nagyobbak.

A témával kapcsolatban szavazást indítottunk, amire szép számban érkeztek szavazatok.

Olvasóink 38 százaléka a tisztes távolságtartásban hisz. Ha őket nem inzultálják a darazsak, akkor ők sem lépnek fel ellenük.

21 százalék vélekedik úgy, hogy a klímaváltozáshoz van köze ennek a rendkívüli helyzetnek. Ugyanennyien gondolják úgy, hogy nagyon nehéz nyár elé nézünk és ők a legrosszabbra készülnek.

Mindössze 1 százalékkal maradnak le azok az előbbiektől, akik csak újabb súlytalan kijelentéseket látnak a témába bele. Ők úgy vélik, hogy ebben az évben sem kell tartani komolyabb rovarinváziótól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában