Békéscsaba

2019.04.12. 16:35

Nők beszélgettek a karrierváltásról

Jakupcsek Gabriella volt a résztvevője annak a beszélgetésnek, amelyet a CsabaParkban tartottak pénteken. A „Karierrváltás és a változásra való felkészülés – nők 50 felett” című rendezvényt Herczeg Tamás nyitotta meg.

Busi Ottó

Beszélgetést szerveztek Jakupcsek Gabriella újságíróval „Karierrváltás és a változásra való felkészülés – nők 50 felett” elnevezéssel a CsabaParkban, pénteken. Az esemény Herczeg Tamás országgyűlési képviselő köszöntője után kezdődött, nagy számú érdeklődő által követve.

A szerző felvételei

Jakupcsek Gabriella elmondta, fel kell készülni a változásra, arra, hogy egyszer megváltozik az életünk: bármikor megszűnhet az addigi biztosnak hitt munkánk.

– Azért, mert valamiben sikeresek vagyunk, nem biztos, hogy továbbra is azt kell csinálnunk, és nem válthatunk. Nagyon sokszor ragaszkodunk valamihez, amihez már nem is fűlik a fogunk, így beleragadva bizonyos dolgokba – osztotta meg gondolatait az újságíró arról, hogy akkor is bátran válthatunk, ha egyébként sikeresek vagyunk a munkánkban.

Hozzátette: újra kell tanulni dolgokat, mivel a világ nagyon gyorsan fejlődik, és fel kell tenni magunknak kérdéseket, hogy hol tartunk és miket szeretnénk elérni. Ezek nélkül ugyanis az újságíró véleménye szerint nem lehet továbbhaladni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában