új frizura, új dal

2019.02.21. 16:44

Mindenki Balázs Pali frizuraváltásáról beszél

Valentin nap reggelén adta hírül Balázs Pali, hogy 35 év után megvált jellegzetes hosszú, göndör hajától. Az új frizura mellé egy új dal és klip is készült, ami már a zenei tovább lépésének első lenyomata is egyben.

beol.hu

Beküldött fotó

Ahogyan arról korábbi cikkünkben hírt adtunk Balázs Pali megvált a már védjegyének számító hosszú hajkoronájától.

– Magam sem gondoltam volna, hogy ilyen nagy visszhangja lesz a hírnek, a fiatal korosztálytól is meglepően nagy arányban érkezett pozitív visszajelzés. Minden várakozást felülmúlt az érdeklődés mennyisége, amelynek ékes bizonyítéka, hogy néhány nap leforgása alatt több mint 85 ezren nézték meg 37 országból az új klipet, amelyben már rövid hajjal vagyok látható – meséli az előadó.

– Külön öröm számomra, hogy még az Alpokból az Ausztriában síelő magyaroktól is érkezett visszajelzés, akik a sífelvonóra várva rólam beszéltek. Arról nem is beszélve, hogy a Bali szigetén élő magyar ismerőseim is írtak egy gratuláló üzenetet, miután a tengerparton kávézgatva elolvasták a hírt a világhálón.

Beküldött fotó

A közönség nagy része elismerően és pozitívan fogadta az énekes frizuraváltását. Voltak viszont néhányan, akik másként vélekedtek az új külsőről. A telekgerendási származású énekes természetesen minden visszajelzést szívesen vett, mivel mindig fontos volt számára közönsége észrevétele és reakciója.

– Megígérhetem, hogy a jövőben mindent el fogok követni az „Új VILÁGOM” dalaival, hogy azok véleményét is megváltoztassam, akik még nem tudták befogadni az új külsőmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában