korszerűsítés

2018.12.20. 17:28

Rekortánborítású kézilabdapályáját avattak a fürdővárosban

Ünnepélyes keretek között adták át a Gyulai Implom József Általános Iskola 5. Számú Általános Iskola és Sportiskola Tagintézményének felújított, rekortánborítású kézilabdapályáját csütörtökön.

Papp Gábor

Fabulyáné Kovács Tímea, a Békés Megyei Kézilabda Szövetség elnöke hangsúlyozta, bízik abban, hogy a fejlesztésnek köszönhetően mind a testnevelés, mind a kézilabda-sportág még népszerűbbé válik.

Fotók: Imre György

Dr. Kovács József országgyűlési képviselő kiemelte, egy fontos, régen hiányzó beruházás valósult meg az iskolában, ami ahhoz is hozzájárul, hogy a borításnak köszönhetően minimalizálják a balesetveszélyt.

Dr. Görgényi Ernő polgármester hangsúlyozta, az 5. számú iskola sokat várt arra, hogy elkezdődjenek az intézményben zajló igen magas szintű és városszerte elismert pedagógiai munkát segítő fejlesztések. Részletesen szólt ezekről a munkálatokról, és hangsúlyozta, hogy a fejlesztések nem értek véget.

Teleki-Szávai Krisztina, a Gyulai Tankerületi Központ igazgatója elmondta, a Magyar Kézilabda Szövetség támogatásával tovább bővült az egyébként is széles körű sportolási lehetőségek sora az iskolában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában