értékesítés

2018.12.13. 12:29

Mára kihalt az orosházi állatvásártér

Értékesíti a város a forgalmas Csorvási út melletti, már használaton kívül lévő állatvásárteret.

Cs. I.

Az ingatlanban hajdan nagy élet zajlott, mára azonban csupán néhány hirdetmény olvasható az épületre kifüggesztve. A helyiek által jól ismert ingatlant árverésen kívánják eladni – így döntöttek az elöljárók a legutóbbi orosházi testületi ülésen.

Az ingatlan eladásáról született nemrég döntés. A szerző felvétele

A közművesített ingatlan besorolása szerint forgalomképes. A területen ipari, kereskedelmi és szolgáltató tevékenység egyaránt végezhető. A telek építkezésre alkalmas, tilalom alá nem esik. Az ingatlanon két épület található, egy mérlegház, valamint wc-épület.

Az ellenzék az értékbecslő által megállapított forgalmi értéket (21 millió forint) kevesellte. Javaslatként a bérbeadás is elhangzott. Bojtor István alpolgármester elmondta: négy esztendeje próbálták a területet fejleszteni. Kiadni csak kevés összegért lehetne. Ha értékesítik, akkor a beruházás a város javát szolgálja. Eddig egy érdeklődő, egy szállítmányozási cég akadt. Végül a többség megszavazta az értékesítést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában